Els jocs de la Shantal

Espai on els bebès manipulen, juguen i aprenen amb diferents elements, formes, materials, grandàries i textures. Fomentant l'exploració sensitiva.

Descripció

Un espai on els més menuts són els protagonistes de la festa,  pensat en les seves necessitats, respectant el seu temps i el seu desenvolupament.

 

Es tracta d’un racó per afavorir l’atenció i el benestar del nadó fomentant l’exploració sensitiva i dissenyat  per a l’experimentació sensorial, percepció corporal adequant-nos als estímuls d’aquesta etapa educativa.

 

Més detalls
057

Fitxa tècnica

Durada
120 min
Necessitats
Terra llis, pla i asfaltat.
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
90 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Taller de jocs per a tota la família. 37 jocs realitzats amb bicicletes reciclades i reformulades, ideals per a festes majors o esdeveniments familiars.
Taller lúdic familiar. Estimula la imaginació de nens i nenes creant i construint tota mena de formes i figures jugant amb peces de fusta.
Taller de jocs tradicionals per jugar en família. Activitats per a nens a partir de 3 anys en actes familiars, festes majors o esdeveniments escolars.
Espectacle visual que juga i experimenta amb colors, llums, ombres, i sons. Projeccions amb sorra que narra històries per a tota la família.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in