Perculights

Espectacle de percussió amb llums led coreografiat.

Descripció

Espectacle itinerant on el moviment, el ritme i la percussó es combinen amb els sistemes LED incorporats als tratges i intruments dels membres del grup, que, controlats per un tècnic en directe, generen dinàmiques de llum i color a temps real.

Més detalls
054

Fitxa tècnica

Durada
40 min
Públic
Tots els públics
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Grup musical de jazz a l'estil dixieland inspirat en bandes de New Orleans i Chicago. Espectacle de música en viu per a esdeveniments i festes a Barcelona.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Espectacle de malabars led. Show amb opció de visualitzar imatges o logotips gràcies a malabaristes amb tecnologia led per a festes i esdeveniments corporatius.
Grup musical itinerant amb molt de groove. Improvisen, ballen i versionen cançons famoses. Espectacle de música en viu per a tot tipus d'esdeveniments. Al Programa.cat
Banda de musica de percussió, batucada per a cercaviles i esdeveniments. Formació musical per a tots els públics i festes. Professional per a públic exigent.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in