Boda d'època

Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.

Descripció

Aquesta peculiar parella porta celebrant el seu aniversari de noces des que es van casar el 1839... i encara tenen ganes de seguir ballant!

Celebracions de casaments, esdeveniments empresarials, banquets, actuacions, festes sorpresa... tot això i més amb la nostra parella de recent casats en xanques a l'estil victorià.

Més detalls
025

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Adultos
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Lloga un divertit fotomaton ple de disfresses. Ideal per a esdeveniments, festes i sopars d'empresa a Barcelona.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Animació d'elegants personatges en xanques, amb bastó i il·luminació led. Espectacle de xanquers per a esdeveniments, festes, cercaviles i discoteques.
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.
Espectacle dels Monolos amb micos i domador en xanques. Elegants micos xanquers amb disfresses per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in