Noces Nudistes

Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.

Descripció

Una parella de nuvis ha decidit celebrar el seu casament de la manera més natural possible.

El jutge de pau conduirà aquesta cerimònia amb total naturalitat i aportant un missatge positiu per als presents.

Un músic acompanyarà la cerimònia i les cançons que els nuvis tenen preparades. Tot serà una gran festa, encara que en l'últim moment puguin canviar les coses.

Formació de 4 artistes

Espectacle visual i còmic. Teatre de carrer en estat pur que servirà per cridar l'atenció i treure unes bones riallades als assistents al teu esdeveniment.

Més detalls
026

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Adultos
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle burlesc de intervenció i improvització.
Espectacle d'animació en què unes curioses plantes adopten forma humana i transformen espais i esdeveniments en una fantasia vegetal. Show per a festes.
Cercavila on uns animals fantàstics adopten forma humana, amb vestidures d'època i bones maneres, per a soprendre a tota la família amb les seves ocurrències.
Animació de xanquers disfressats per a animació de cerimònies. Espectacle i vestuari de casament d'època en xanques per a sopars, gales i festes retro.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle d'animació en què uns éssers monocromàtics cobren vida i creen expectació entre el públic amb divertides interaccions. Show per a esdeveniments.
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in