Aquarela

Espectacle visual que juga i experimenta amb colors, llums, ombres, i sons. Projeccions amb sorra que narra històries per a tota la família.

Descripció

Aquarel·la és un espectacle visual que juga i experimenta amb els colors, la llum, l'ombra, els sons i la paraula.

La sorra projectada mitjançant una taula de llum, fa que cada moment estimuli els sentits dels espectadors amb la riquesa i diversitat de llenguatges plàstics, que narren una sèrie de petites històries que s'entrellacen a través de l'aigua i en un mateix escenari, el mar.

Més detalls
010

Fitxa tècnica

Durada
35 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
120 min
Desmuntatge
90 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espai on els bebès manipulen, juguen i aprenen amb diferents elements, formes, materials, grandàries i textures. Fomentant l'exploració sensitiva.
Espectacle d'animació familiar amb teatre, dansa i titelles. Petits i grans disfrutaran amb aquest xou per a esdeveniments escolars i festes populars.
Espectacle de clown familiar amb una entranyable pallassa que intenta tenir èxit amb els seus trucs de màgia. Show per a esdeveniments infantils i festes.
Portem una ludoteca infantil al teu esdeveniment, amb joguines i activitats perquè nenes i nens de 0 a 3 anys puguin gaudir en un espai natural i divertit.
Taller infantil per a nadons amb jocs exclusivament pensats per a nenes i nens de 0 a 3 anys. Activitats per estimular tots sentits dels més menuts.
Organització de tallers infantils i activitats d'estiu amb un munt de refrescants jocs d'aigua per a totes les edats.
Taller de jocs tradicionals per jugar en família. Activitats per a nens a partir de 3 anys en actes familiars, festes majors o esdeveniments escolars.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in