Tot és possible

En el món del circ res és impossible! Espectacle teatral on els pallassos ens sorprenen amb números participatius de malabars, equilibris i màgia.
Descripció

En Makutu i en Til tornen a la càrrega per demostrar que al món del circ res és impossible.

De la mà dels nostres amics, comprovarem que la pista d'un circ és un lloc on tot pot passar: malabarismes increïbles, trucs de màgia, equilibrismes i, com no, un lloc on qualsevol persona, en qualsevol moment, pot ser la protagonista.

Més detalls
245

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de màgia per a totes les edats. Anima el teu esdeveniment i sorprèn als assistents a la teva festa amb els trucs d'aquest divertit i esbojarrat mag.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.
Espectacle de circ i humor per a tots els públics amb un cotxe icònic, el Seat 600, i un divertit showman. Teatre de carrer per a esdeveniments i festes majors.
Espectacle de circ que ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern. Una original proposta de teatre de carrer.

Espectacle d'animació en què es barreja comèdia, pallassos i circ contemporani. Show familiar i interactiu per a esdeveniments i festes majors.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in