Carman

Espectacle de circ i humor per a tots els públics amb un cotxe icònic, el Seat 600, i un divertit showman. Teatre de carrer per a esdeveniments i festes majors.

Descripció

Abans és Millor és una comèdia de carrer portada a terme per un showman i un Seat 600.

Un divertit espectacle per a tots els públics en què aquest icònic cotxe pren vida i acabarà per conduir-se sense conductor en una rutina musical i circense que, fins i tot, us portarà a Eurovisió.

Més detalls
009

Fitxa tècnica

Durada
50 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
180 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle de circ amb malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles. Animació familiar d'humor i acció per a festes majors i esdeveniments infantils.
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
En el món del circ res és impossible! Espectacle teatral on els pallassos ens sorprenen amb números participatius de malabars, equilibris i màgia.
Espectacle itinerant infantil amb un tricicle ple de màgia, malabars i música swing. Show amb una pallassa que farà les delícies de tota la família. 
Espectacle còmic d'animació amb un super heroi una mica pallasso. Humor absurd i familiar. Circ, aventura i malabars per a esdeveniments infantils i festes.
Espectacle de percussió amb moviments coreografiats.
Descobreix el beatbox, l'art de reproduir tot tipus de música amb les cordes vocals- en aquest xou de circ-fusió divertit, participatiu i trepidant.
Espectacle de circ que ens planteja els equilibris i malabars que cal fer per sobreviure en el món modern. Una original proposta de teatre de carrer.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in