Cerca projecte
17 Jun

Nit de llums

Per tercer any consecutiu hem donat llum a la Festa Major de Cornellà.

La Nit de Llums comença a ser una fita esperada dins la programació de la festa major. Un espai per a visitar amb la família i amics just abans del castell de focs de fi de festa.

Una festa de llums amb decoracions i espectacles.

Hem convertit l'avinguda Salvador Allende en un racó de la ciutat on la llum ha estat la protagonista.

Els visitants han passejat acompanyats de fades de llums, s’han fet fotos amb els nostres marcs leds per immortalitzar el moment i, al mateix temps, gaudien de les nostres altres instal·lacions creades per a aquesta edició.

Aquest any hem volgut fer volar la nostre imaginació amb un “Túnel de GLOBUS”, i els “FILS d'HISTÒRIA” que han omplert de llum i color la façana de la residència Teresa Duran.

Però no ens hem quedat aquí, dues instal·lacions d’art modular de gran format, “HEXX ØNE” i “CIRCLED”, han permès als visitants interactuar amb la llum i la música gràcies als sensors de moviment.

Un dels plats forts de la nit ha estat “MUSIC”, un espectacle que va fer un breu recorregut de la història de la música acompanyat de projeccions làser i mappings projectats a la Torre de la Miranda, conjuntament amb la presència d’un músic que tocava una arpa làser.

Hores de recerca, creació, coordinació, contractació i muntatge han servit per donar llum a l'últim acte de la Festa Major 2019.

El resultat d’enguany ha estat un espai inclusiu on el públic s'emocionava i jugava amb la música i la llum.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in