Cerca projecte

Alguns dels nostres espectacles realitzats

09 mar

Carnestoltes a Cornellà 2021

Aquest any hem seguit treballant amb la intenció de poder arrelar la tradició popular del carnestoltes a Cornellà de Llobregat.

Volem que els vilatans esperin el arribo, la rua i el judici del carnestoltes i que poc a poc es vagi instaurant en la nostre població com a una festa cada any més desitjada, popular i participativa.

15 feb

Carnestoltes Folch i Torres

Malgrat la covid, l’escola ha volgut continuar amb aquesta tradició i ha seguit confiant amb nosaltres per a poder celebrar aquesta festa popular.

Un carnaval on ens hem reinventat per a que cap nen es quedi sense veure els emissaris i el carnestoltes. Em realitzat un seguit de vídeos per a transmetre a les aules.

18 ene

Campaments Reials 2021

De tothom és sabut que la nit més màgica i esperada de l’any és la Nit de Reis. Enguany han estat ben diferents.

La Covit ha fet que canviessin les cavalcades per a Campaments reials, i nosaltres hem transmès la màgia d’aquesta nit en diferents poblacions.

05 ene

Patges Reials a Gavà

Degut a les mesures de seguretat de la Covid Gavà, com moltes altre poblacions, ha hagut de modificar el seu tradicional Poblat Àrab per una activitat ben diferent.

Patges reials amb bústia per tots els barris de la ciutat per aconseguir que cap nen es quedi sense entregar la seva carta. Un cop més han confiat en el nosaltres per a dur-ho endavant.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in