Cerca projecte

Alguns dels nostres espectacles realitzats

09 mar

Carnestoltes a Cornellà 2021

Aquest any hem seguit treballant amb la intenció de poder arrelar la tradició popular del carnestoltes a Cornellà de Llobregat.

Volem que els vilatans esperin el arribo, la rua i el judici del Rei Carnestoltes i que, poc a poc, es vagi instaurant com una festa cada any més desitjada, popular i participativa.

15 feb

Carnestoltes Folch i Torres

Malgrat la covid, aquesta escola ha volgut continuar amb la tradició i ha confiat en nosaltres per a poder celebrar aquesta festa popular.

Un carnaval on ens hem reinventat perquè cap nen es quedés sense veure als emissaris i al Rei Carnestoltes. Hem realitzat una sèrie de vídeos per a reproduir a les aules.

18 ene

Campaments Reials 2021

De tothom és sabut que la nit més màgica i esperada de l’any és la Nit de Reis. Enguany han estat ben diferents.

La Covid ha fet que canviessin les cavalcades per a Campaments reials, i nosaltres hem transmès la màgia d’aquesta nit en diferents poblacions.

05 ene

Patges Reials a Gavà

Degut a les mesures de seguretat de la Covid, a Gavà, com en moltes altres poblacions, han hagut de modificar el seu tradicional Poblat Àrab per una activitat molt diferent.

Uns patges reials es van passejar per tota la ciutat amb bústies per a aconseguir que cap nen es quedés sense lliurar la seva carta. Una vegada més han confiat en nosaltres per a dur-ho a terme.

20 jun

Camions COVID

El virus no ens atura! Com a tothom la covid ens ha agafat per sorpresa. Sabem que no és qüestió de fer-ho tot sinó de fer el que ens agrada, però com fer-ho al carrer?

Et proposem una alternativa per continuar realitzant espectacles al carrer en temps de COVID, complint amb totes les mesures sanitàries.

26 feb

Carnaval 2020

Ara arriba el Carnestoltes, tots sortim a passejar… així comença la popular cançó, i es que aquest any ens hem passejat pels carrers de Cornellà, Gavà, Balaguer i Sant Joan Despí, cantant i ballant.

Un Carnestoltes amb decoracions, actuacions, dinamitzacions i moltes idees creatives i divertides per a fer gaudir a grans i petits.

10 dic

Encesa de llums 2019

Arrenquem la campanya de Nadal amb l’encesa de llums en diverses localitats com ara Sant Joan Despí, Reus, Calella… fins i tot a Mallorca! Hem realitzat diverses decoracions per convertir espais quotidians en espais màgics plens de llum. També hem portat diversos actors i xanquers per a que interactuin amb el públic.

01 dic

Túnel Terror Halloween

Si pensem en Halloween de seguida ens vénen al cap emocions com por, pànic, terror i... diversió?

Fem que el teu esdeveniment sigui terroríficament divertit!

Adaptem el teu espai i el convertim en una zona esgarrifosament divertida, integrant la decoració i els artistes, perquè tot aquell que el visiti es quedi bocabadat.

05 jul

Cabalia a Viena

Artistalia ha viatjat a Austria! “Cabalia” ha estat triat per l’Escola Espanyola d’Equitació de Viena com a espectacle per a la Fête Imperiale 2018.

Aquesta prestigiosa escola és una destacada institució de Viena, basada en el domatge clàssic, tenint com a referents dos aspectes bàsics: el cavall de raça lipizzana i la tècnica tradicional espanyola de domatge.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in