Cerca projecte

Algunes de les nostres decoracions

18 ene

Campaments Reials 2021

De tothom és sabut que la nit més màgica i esperada de l’any és la Nit de Reis. Enguany han estat ben diferents.

La Covit ha fet que canviessin les cavalcades per a Campaments reials, i nosaltres hem transmès la màgia d’aquesta nit en diferents poblacions.

15 ene

Campament Mag Maginet 2021

Aquest any degut a la pandèmia hem rebut l'encàrrec de reinventar el campament i adaptar-lo en un espai tancat seguint totes les mesures de seguretat Covid.

El nostre equip creatiu ha treballat mà a mà amb altres professionals per a dissenyar un espai en el qual les il·lusions i emocions entren en joc d'inici a fi.

07 ene

Bústia Carter Reial

L'Ajuntament de Pallejà ha confiat en nosaltres per a dur a terme l'encàrrec que les seves Majestats els Reis Mags els van demanar: posar unes bústies per a recollir totes les cartes dels nens i nenes de la seva població.

Hem realitzat la producció d'unes bústies il·luminades, i a la carta, tenint en compte les característiques que ens ha demanat el client.

10 dic

Encesa de llums 2019

Arrenquem la campanya de Nadal amb l’encesa de llums en diferents municipis com ara Sant Joan Despí, Reus, Calella… fins i tot Mallorca!!Hem realitzat diverses decoracions per convertir espais quotidians en espais màgics plens de llum.També em portat diversos actors i xanquers per poder interactuar amb el públic.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in