Cerca projecte
01 dic

Túnel Terror Halloween

Si pensem en Halloween de seguida ens vénen al cap emocions com por, pànic, terror i... diversió?

Fem que el teu esdeveniment sigui terroríficament divertit!

Adaptem el teu espai i el convertim en una zona esgarrifosament divertida, integrant la decoració i els artistes, perquè tot aquell que el visiti es quedi bocabadat.

Realitzem un túnel de terror exclusiu a les teves necessitats.

El nostre equip creatiu dissenya la posada en escena, a nivell conceptual, ambiental i artístic, i el nostre equip tècnic instal·la l'escenografia i l'attrezzo adequat per a reproduir l'escenari perfecte. Els nostres actors són els qui faran que aquesta activitat sigui un autèntic malson.

Durant el procés de creació cuidem cada detall, pensem quina és l'ambientació que millor s'adapta al teu carrer, plaça, poliesportiu, escola o fins i tot casa. Seleccionem l'attrezzo i els actors necessaris perquè tot l'espai tingui un fil artístic a seguir.

La implementació d'aquest treball és a càrrec del nostre equip tècnic expert en decoracions aèries, de carrer i teatrals. Tenen la formació adequada per a tenir en compte totes les mesures de seguretat perquè el muntatge sigui completament segur.

Durant tot el dia el nostre equip tècnic li donarà vida a tot el dissenyat sobre paper, mirant cada detall i buscant la il·luminació adient per a cada espai.

A cada cantonada els visitants es trobaven un ambient inesperat, esborronador, tenebrós...

Durant el recorregut els més valents podien endinsar-se en boscos fantasmagòrics, passadissos plens de retrats esgarrifosos, esglésies en ple exorcisme, cementiris flamejants, habitacions de pànic, laboratoris esgarrifosos...

Poblacions com Corbera i Sant Vicenç dels Horts, i diverses discoteques, han confiat en nosaltres per a transformar els seus carrers i espais en un passatge del terror i portar l'animació i l'entreteniment de la nit més tenebrosa de l'any.

Els nostres actors són els responsables que l'esdeveniment es converteixi en una nit divertidament terrorífica. Gràcies a la seva excel·lent feina, darrere de cada esglai, cada crit i cada ensurt sorgeix un riure nerviós, símbol de diversió.

FEM UN HALLOWEEN TERRIBLEMENT ENTRETINGUT

2019 Corbera de Llobregat

Edició del túnel del Terror de Corbera l'any 2019, on vem transformar uns quants carrers de la ciutat en un lloc terroríficament diferent.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in