Cabalia

Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes

Descripció

"Cabalia" és un espectacle de fins a 12 elegants cavalls blancs inflables, cadascun d'ells amb la seva pròpia il·luminació interior. Coreografies o desfilades ideals per cercaviles nocturns o celebracions d'esdeveniments a sales.

Més detalls
032

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle burlesc de intervenció i improvització.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Espectacle itinerant, que vol ajudar a la sensibilització del mediambient.
Espectacle d'animació amb personatges bufonescos i animats que crearan situacions divertides i curioses que faran riure a tothom.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Espectacle d'animació en què unes curioses plantes adopten forma humana i transformen espais i esdeveniments en una fantasia vegetal. Show per a festes.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in