Óssos Polars

Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Descripció
Aquests dos entranyables i tendres óssos polars inflables de tres metres d'altura tenen un petit dubte: ¿podran els humans seguir la seva marxa? Directament arribats de llunyanes i fredes latituds, vénen disposats a animar la teva festa, cercavila o cavalcada.
Més detalls
182

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ tradicional per adaptar-lo als nous temps.
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.
Koala inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa de koala per decorar, accions de street màrqueting o sorprendre a tothom.
Animació, en xanques o sense, basada en el popular personatge i els seus acompanyants de viatge una bona opció per a donar un toc temàtic a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Vaixell per a tot tipus d'animacions itinerants, cercaviles i cavalcades a Barcelona. Barca marinera de decoració per a esdeveniments i festes a tot Espanya.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in