Cercavila de colors

Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Descripció

Aquesta divertida formació de dos xanquers, un tricicle i un presentador o acròbata omplirà de color fins i tot els dies més grisos.

Cercaviles, desfilades, festes o esdeveniments són els moments ideals per experimentar la dinàmica i divertida explosió colorímetra.

Més detalls
189

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Espectacle en xanques ambientat al més pur estil carnaval de Brasil. Xanquers ballant a ritme de samba, perfecte per animar qualsevol festa o esdeveniment.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ tradicional per adaptar-lo als nous temps.
Animació, en xanques o sense, basada en el popular personatge i els seus acompanyants de viatge una bona opció per a donar un toc temàtic a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Espectacle itinerant ple d'exotisme. Un gran elefant inflable amb patges ens transporten a un món màgic.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in