Natura

Espectacle d'animació en què unes curioses plantes adopten forma humana i transformen espais i esdeveniments en una fantasia vegetal. Show per a festes.
Descripció

Aquestes curioses plantes s'han integrat en la nostra societat adoptant aspecte humà. Són vegetals sense arrelar; se't poden apropar, passejar al teu costat i passar desapercebudes en un jardí. La saba els corre per dins; els seus sons i colors transformen qualsevol espai arquitectònic, per fred que sigui, en un lloc on la natura té més presència.

Espectacle per a espais a l'aire lliure o per donar una estètica de naturalesa surrealista a l'esdeveniment o festa.

Formació de 4 artistes

Més detalls
175

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
75 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in