Circalia

Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors

Descripció

Senyores i senyors! El gran circ arriba a la ciutat!

Segueixin la música i veuran passar el gran cercavila amb en Kimba, el nostre elefant inflable, acompanyat de dos cuidadors tocats del bolet. Trobaran l’home més alt del món de 3 metres d’alçada.  I tot dirigit per l'esbojarrat mestre de cerimònies i la seva pilota gegant.

Aquesta formació pot ampliar-se afegint un speaker amb tricicle i xanquers representant altres personatges de temàtica circense. 

Més detalls
048

Fitxa tècnica

Equip de So
Inclòs
Camerino
Si amb mirall i aigua corrent
Durada
60 min
Parking vehicle
Si
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
75 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Increïbles i acolorides papallones inflables sobre xanques, amb llum interior i un elegant moviment, ideals per dinamitzar cercaviles, festes i esdeveniments.
Óssos panda inflables gegants per amenitzar cercaviles i festes. Enorme disfressa d'ós panda per decorar esdeveniments corporatius o sorprendre als més petits.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in