Circalia

Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ per adaptar-lo als nous temps.

Descripció

El circ sempre ha estat un lloc on regna la fantasia.

A "Circalia" el fantàstic pren una nova dimensió: els animals són inflables, els humans mesuren 3 metres, els malabaristes no poden controlar elements gegants i el mestre de cerimònies està tocat del bolet.

Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ per adaptar-lo als nous temps.

Més detalls
048

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in