Cercavila de Sant Jordi

Espectacle itinerant de la llegenda de Sant Jordi on petits i grans coneixeran als personatges que potser ja no son ni tan mítics ni tan heroics.

Descripció

La famosa llegenda de Sant Jordi amb el drac, la princesa i el cavaller, però de manera itinerant per adaptar-ho a tots els pobles i ciutats del regne.
Però en ple segle XXI les coses han canviat molt.
Els Dracs són els dolents? Les princeses són tant delicades que necessitin d'un cavaller per sobreviure? El Sant Jordi es tant valent com diuen? Quins son els herois en els nostres temps?
Amb aquesta divertida animació buscarem respostes i el públic es convertirà en protagonista.

Més detalls
219

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Etiquetes

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant de carrer on tres grans titelles de teixits ens mostraran el món desde els seus ulls.
Cavallets construïts amb materials reciclats i reaprofitats per a festes infantils i familiars. Es mou mitjançant una bicicleta estàtica i no necessita corrent.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in