Jocs amb Bicicletes

Taller de jocs per a tota la família. 37 jocs realitzats amb bicicletes reciclades i reformulades, ideals per a festes majors o esdeveniments familiars.
Descripció

En el nostre taller, una bicicleta vella esdevé una grua per anar a pescar al riu, o en una espècie rara d'ocell que posa un ou mentre vola. I, d'un munt de rodes velles, fem un laberint.

37 jocs realitzats amb bicicletes reciclades i reformulades, ideals per a festes majors o esdeveniments familiars.

Més detalls
133

Fitxa tècnica

Durada
120 min
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
90 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espai on els bebès manipulen, juguen i aprenen amb diferents elements, formes, materials, grandàries i textures. Fomentant l'exploració sensitiva.
Cavallets construïts amb materials reciclats i reaprofitats per a festes infantils i familiars. Es mou mitjançant una bicicleta estàtica i no necessita corrent.
Taller infantil amb maons gegants de cartró. Desenvolupament de la creativitat i capacitat de resolució de problemes, ideal per a esdeveniments i festes majors.
Espectacle d'animació amb contacontes narrant històries populars. Teatre de carrer i itinerant, show infantil i familiar per a esdeveniments i festes.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Taller lúdic familiar. Estimula la imaginació de nens i nenes creant i construint tota mena de formes i figures jugant amb peces de fusta.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in