Fustes i Fustetes

Taller lúdic familiar. Estimula la imaginació de nens i nenes creant i construint tota mena de formes i figures jugant amb peces de fusta.
Descripció

Milers de fustetes i enginy, aquest són els dos requisits per poder aconseguir qualsevol figura que la nostra imaginació ens permeti imaginar.

Taller lúdic per a tota la família inspirat en el tradicional joc "Jenga".

Més detalls
110

Fitxa tècnica

Durada
120 min
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior
Interior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Taller de jocs per a tota la família. 37 jocs realitzats amb bicicletes reciclades i reformulades, ideals per a festes majors o esdeveniments familiars.
Espai on els bebès manipulen, juguen i aprenen amb diferents elements, formes, materials, grandàries i textures. Fomentant l'exploració sensitiva.
Taller de jocs tradicionals per a tota la família. 25 jocs tradicionals de fusta de tot tipus que transformaran la plaça del teu poble o ciutat en un espai lúdic únic.
Taller de jocs tradicionals per jugar en família. Activitats per a nens a partir de 3 anys en actes familiars, festes majors o esdeveniments escolars.
Taller infantil per a nadons amb jocs exclusivament pensats per a nenes i nens de 0 a 3 anys. Activitats per estimular tots sentits dels més menuts.
Taller familiar de 15 jocs variats construïts a partir de portes reciclades. Diversió en esdeveniments escolars, festes majors i celebracions infantils.
Organització de tallers infantils i activitats d'estiu amb un munt de refrescants jocs d'aigua per a totes les edats.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in