El correu

Espectacle itinerant i de participació amb el públic.

Descripció

En una època on on ja ningú escriu cartes a ningú, aquests incansables i antics carters s'ha proposat que les persones de la teva ciutat s'escriguin cartes entre elles, rebin cartes d'un anònim, una carta premiada o inclùs un telegrama... Arriba el correu amb moltes sorpreses.

Formació de 4 artistes

Més detalls
260

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Espectacle d'animació en el que uns alienígenes nouvinguts a la terra es passejaran pels teus carrers tractant de comunicar-se amb el públic.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in