Bicicleta d'època

Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.

Descripció

L'any 1880 aquests amics van sortir a passejar i van entrar en un túnel del temps.

Apareixen de cop i volta a la nostra època, en el nostre poble o ciutat. Tot ha canviat al seu voltant. L'arquitectura, els carrers, els automòbils, la seva gent... Sorpresos, segueixen passejant. No saben en quin període històric es troben, i se sorprenen que tothom els observi i vulgui fer-se fotos amb ells.

Formació de 4 artistes

Més detalls
023

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle burlesc de intervenció i improvització.
Espectacle d'animació en què unes curioses plantes adopten forma humana i transformen espais i esdeveniments en una fantasia vegetal. Show per a festes.
Cercavila on uns animals fantàstics adopten forma humana, amb vestidures d'època i bones maneres, per a soprendre a tota la família amb les seves ocurrències.
Espectacle còmic d'animació en què diversos personatges es casen en una cerimònia molt original al natural. Un casament en pilotes: nus i enamorats.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in