Venedor d'espècies

Espectacle d'animació en què un vaixell i un venedor d'espècies recorren la teva ciutat narrant les seves aventures. Show per a cavalcades i teatre de carrer.
Descripció

Salim, un mercader ambulant d'espècies i fragàncies directament arribat d'Orient coneix tots els trucs per estafar al públic de la teva festa, esdeveniment o cercavila.

Més detalls
252

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
90 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Animació de pirates en xanques per a cavalcades i cercaviles. Xanquers i vaixell pirata per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ tradicional per adaptar-lo als nous temps.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Vaixell per a tot tipus d'animacions itinerants, cercaviles i cavalcades a Barcelona. Barca marinera de decoració per a esdeveniments i festes a tot Espanya.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in