Bangaluru Cercavila

Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.

Descripció

Aquest espectacle itinerant arriba amb aromes, colors i ritmes d'Orient.

La deessa de la festivitat delecta al festival de colors "Holi", acompanyada per Prahlad, músic ambulant i savi del temple, i els acròbates en xanques kumkum.

Amb el mateix esperit alegre amb que es duen a terme els carnavals, els personatges transiten la cercavila entre proeses, foc i fum de colors, convidant l'espectador a una festa de sensacions...

Més detalls
015

Fitxa tècnica

Durada
75 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
120 min
Desmuntatge
90 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant format per un pao reial gegant.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Cercavila hippy que recorre la teva ciutat recreant els bojos anys 60 i 70. Cavalcada i festa al màxim de flower power, divertida, còmica i molt entretinguda.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in