Cerca projecte
07 ene

Bústia Carter Reial

L'Ajuntament de Pallejà ha confiat en nosaltres per a dur a terme l'encàrrec que les seves Majestats els Reis Mags els van demanar: posar unes bústies per a recollir totes les cartes dels nens i nenes de la seva població.

Hem realitzat la producció d'unes bústies il·luminades, i a la carta, tenint en compte les característiques que ens ha demanat el client.

Des d’Artistalia hem rebut aquest projecte amb molta il·lusió i respecte, doncs fer unes bústies reials per recollir tots els desitjos de grans i petits, és molta responsabilitat.

Les bústies estarien a l’aire lliure i havíem d’assegurar-nos que les cartes arribin en bon estat per a poder ser llegides. De seguida ens vam posar a cercar els material més edients per a protegir els missatges de les inclemències meteorològiques.

El nostre equip de taller va tenir en compte tant el pes com la impermeabilitat dels materials per a construir una bústia funcional, segura i atractiva a la vegada. Hem mimat fins a l’últim detall aconseguint uns acabats professionals.

Estem satisfets del resultat final! Les nostres bústies han guarnit els carrers de Pallejà il·luminant la màgia d’aquest dies. Ah!! i ens han assegurat que Melcior, Gaspar i Baltasar van llegir totes i cadascuna de les cartes.

SOMNIS FETS REALITAT

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in