Cerca projecte
07 ene

Bústia Carter Reial

L'Ajuntament de Pallejà ha confiat en nosaltres per a dur a terme l'encàrrec que les seves Majestats els Reis Mags els van demanar: posar unes bústies per a recollir totes les cartes dels nens i nenes de la seva població.

Hem realitzat la producció d'unes bústies il·luminades, tenint en compte les característiques que ens ha demanat el client.

Des d’Artistalia hem rebut aquest projecte amb molta il·lusió, doncs fer unes bústies reials per recollir tots els desitjos de grans i petits, és una gran responsabilitat.

Les bústies anaven a estar a l’aire lliure i havíem d’assegurar-nos que les cartes arribessin en bon estat per a poder ser llegides. De seguida ens vam posar a buscar els material més edients per a protegir els missatges de les inclemències meteorològiques.

El nostre equip de taller va tenir en compte tant el pes com la impermeabilitat dels materials per a construir una bústia funcional, segura i atractiva. Hem mimat fins a l’últim detall aconseguint uns acabats professionals.

Les nostres bústies han guarnit els carrers de Pallejà il·luminant la màgia d’aquest dies. Ah!, ens han assegurat que Melcior, Gaspar i Baltasar van llegir totes i cadascuna de les cartes.

SOMNIS FETS REALITAT

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in