Cerca projecte
15 ene

Campament Mag Maginet 2021

Aquest any degut a la pandèmia hem rebut l'encàrrec de reinventar el campament i adaptar-lo en un espai tancat seguint totes les mesures de seguretat Covid.

El nostre equip creatiu ha treballat conjuntament amb altres professionals per a dissenyar un espai en el qual les il·lusions i emocions seran les protagonistes.

La màgia comença amb l'inesperat!

Portem més de 15 anys col·laborant a nivell artístic, tècnic o logístic per a dur a terme el campament del personatge més màgic i esperat de Cornellà de Llobregat, el Mag Maginet!

Hem creat un recorregut màgic on tots els nens de la ciutat, de qualsevol edat, devien seguir el camí per a arribar a l'Haima del Mag Maginet, trobant-se pel camí tot de personatges enfeinats amb tasques com: controlar les estrelles per a marcar el camí als Reis, repartir els objectes màgics, llegir cartes o fins i tot preparar regals.

Hem adaptat l'espai de la Fira de Cornellà amb decoració aèria per a aconseguir una transformació de l'espai.

Vem dissenyar la il·luminació i la posada en escena, respectant les mesures covid-19 i el distanciament requerit, encara així vem acomseguir fer de l'espai més màgic de tots un magnífic jardí per al Mag Maginet.

Us convidem a veure el vídeo i recordar aquell moment, perquè els millors records neixen de les millors experiències.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in