Cerca projecte
15 ene

Campament Mag Maginet 2021

Aquest any degut a la pandèmia hem rebut l'encàrrec de reinventar el campament i adaptar-lo en un espai tancat seguint totes les mesures de seguretat Covid.

El nostre equip creatiu ha treballat mà a mà amb altres professionals per a dissenyar un espai en el qual les il·lusions i emocions entren en joc d'inici a fi.

La màgia comença amb l'inesperat!

Portem més de 15 anys col·laborant a nivell artístic, tècnic o logístic per a dur a terme el campament del personatge més màgic i esperat de Cornellà de Llobregat, el Mag Maginet!

El nostre equip tècnic va fer possible aquesta màgia.

Hem creat un recorregut màgic on tots els nens de la ciutat, de qualsevol edat, seguien el camí per a arribar a l'Haima del Mag Maginet, trobant-se pel camí tot de personatges enfeinats amb les tasques d'aquells dies, controlar les estrelles per a marcar el camí als Reis, els ajudants repartint els objectes màgics, llegint cartes o fins i tot preparant regals.

Hem adaptat un espai com la *Fira de *Cornella amb decoració aèria per a aconseguir una transformació de l'espai.

Dissenyant la il·luminació, la posada en escena, les mesures anti Covid, el distanciament dels petits i l'espai més màgic de tots, el jardí del Mag Maginet.

Us convidem a veure el vídeo i recordar aquell moment perquè els millors records neixen de les millors experiències.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in