Cerca projecte
18 ene

Campaments Reials 2021

De tothom és sabut que la nit més màgica i esperada de l’any és la Nit de Reis. Enguany han estat ben diferents.

La Covit ha fet que canviessin les cavalcades per a Campaments reials, i nosaltres hem transmès la màgia d’aquesta nit en diferents poblacions.

Hem creat diferents espais per tal que grans i petits trobessin la il·lusió d’aquesta època de l’any.

El nostre equip ha estat treballant adaptant-se a les necessitats de cada població per tal d’oferir a cada client l’espai que volien, atenent els seus desitjos i amotllant-nos en el context del moment.

El resultat ha estat la creació de diferents espais a on les nostres llums, estels, planetes, attrezzo... han guarnit els espais creant una ambientació màgica de manera que que els petits han pogut gaudir d’un Nadal diferent i els més grans han pogut retrobar-se amb l’infant que porten dins.

A Sant Joan Despí vam transformar el parc de la Infanta en l’espai de trobada entre les famílies, els carters reials i Ses Majestats. Estels, elefants , columnes de llum donaven la benvinguda als visitants. Les nostres esferes acollien a diferents personatges. I els nostres engranatges posava en funcionament tot aquest viatge..

Per primer any hem treballat a la Batlloria transformant una plaça de la població en un mercat àrab.

El nostre venedor d'espècies amb la seva barca aromatitzava l’espai, els carboners recordaven aquells moments que no hem estat bons minyons. Els patges, amb catifa voladora i tot, preparaven els regals per el seu repartiment.

La nostre carpa amb llum va protegir a ses Majestats de la humitat i el fred fent més acollidora la seva estada per a recollir les cartes de petits i grans.

La Rectoria Vella de Sant Celoni va ser l’espai a on els Reis Mags d’orient van triar per rebre a tots els nens i nenes. Et convidem a fer una ullada al VIDEO

Un any més hem estat a la nostre ciutat a Cornellà. Us convidem a navegar per aquest espai en el següent LINK

Som conscients que tot això ha estat possible gràcies al nostre equip tècnic i de regidors regidors que han estat treballant per tal que tot estigui a punt. Els nostres actors i actrius han fet màgia transportant als visitants al món de la imaginació amb les seves paraules. Agrair a tots ells la seva feina i que ens hagin acompanyat en aquesta experiència Covid.

Un cop més hem aconseguit fer realitat allò que ens demanen i sobretot repartir màgia i dibuixar somriures.

VISCA ELS TRES REIS DE L’ORIENT QUE PORTEN REGALS A TOTA LA GENT!

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in