Cerca projecte
18 ene

Campaments Reials 2021

De tothom és sabut que la nit més màgica i esperada de l’any és la Nit de Reis. Enguany han estat ben diferents.

La Covid ha fet que canviessin les cavalcades per a Campaments reials, i nosaltres hem transmès la màgia d’aquesta nit en diferents poblacions.

Hem creat diferents espais per tal que grans i petits trobessin la il·lusió d’aquesta època de l’any.

El nostre equip ha estat treballant en les necessitats de cada població per a oferir a cada client l'espai que requerien, atenent a tots els seus desitjos.

El resultat ha estat la creació de diferents espais on amb les nostres llums, estrelles, planetes, attrezzo, etc. hem creat un ambient màgic de manera que els més petits han pogut gaudir del Nadal.

A Sant Joan Despí vam transformar el parc de la Infanta en l’espai de trobada entre les famílies, els carters reials i Ses Majestats. Estrelles, elefants i columnes de llum donaven la benvinguda als visitants, les nostres esferes acollien a diferents personatges, i els nostres engranatges posaven en funcionament tot aquest viatge.

Per primer any hem treballat a la Batlloria transformant una plaça de la població en un mercat oriental.

El nostre venedor d'espècies aromatitzava l'espai amb la seva barca, mentre que els carboners ens recordaven tots els moments en els quals no hem estat molt bons.

Els patges, amb catifa voladora, preparaven els regals per al seu repartiment.

La nostre carpa amb llum va protegir a ses Majestats de la humitat i el fred fent més acollidora la seva estada per a recollir les cartes dels petits.

La Rectoria Vella de Sant Celoni va ser l'espai que els Reis Mags d'orient van triar per a rebre a tots els nens i nenes. Et convidem a donar una ullada al VIDEO

Un any més hem estat a la ciutat de Cornellà. Us convidem a visitar l'espai a través del següent link LINK

Som conscients que tot això ha estat possible gràcies al nostre equip tècnic, i als nostres actors i actrius que han transportat als visitants al món de la imaginació amb les seves paraules. Agrair a tots ells la seva feina i que ens hagin acompanyat en aquesta experiència

Una vegada més hem aconseguit fer realitat allò que ens demanaven i, sobretot, repartir màgia i dibuixar somriures.

VISCA ELS REIS DE L’ORIENT QUE PORTEN REGALS A TOTA LA GENT!

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in