Cerca projecte
26 Feb

Carnaval 2020

Ara arriba el Carnestoltes, tots sortim a passejar… així comença la popular cançó, i es que aquest any ens hem passejat pels carrers de Cornellà, Gavà, Balaguer i Sant Joan Despí, cantant i ballant.

Un Carnestoltes amb decoracions, actuacions, dinamitzacions i moltes idees creatives i divertides per a fer gaudir a grans i petits.

A Cornellà hem muntat una gran festa. Hem produït un projecte amb l'objectiu de crear un vincle, entre la ciutat i el Rei Carnestoltes, i per a aconseguir que grans i petits esperin amb ganes aquestes festes i vulguin participar en totes les activitats.

Per primer cop hem realitzat  “l'Arribo de Sa Majestat el Carnestoltes i la seva comitiva”. Els seus emissaris han anat escola per escola per anunciar-ho.

Arriba el Dijous Gras, el dia de l'arribada del Rei Carnestoltes, i un grup d'animació va estar amenitzant l'espera. De sobte la comitiva va aparèixer d'entre el públic assistent, realitzant trucs de màgia, malabars i danses fins que va arribar el Rei. Una vegada a la plaça, va rebre el ceptre de la ciutat i va donar inici a la festa del carnestoltes, amb una gegantesca guerra de confeti! En la qual grans i petits jugaven i omplien la plaça de colors i riures.

El dissabte va ser dia de Rues, comparses i concursos. El Rei carnestoltes junt amb la seva comitiva Reial es va passejar pels carrers. La seva majestuosa carrossa obria el tradicional cercavila de disfresses on participen un gran nombre d’entitats de la ciutat.

Pregó, ball, Malabars de llum i Pulls van concloure l’acte de lliurament de premis del Carnaval 2020. Per tancar la festa, el Dimecres de Cendra, es va presenciar com la Vella Quaresma va captivar als emissaris del Carnestoltes i junts van expulsar Rei dels poca soltes fora de la ciutat.

A Balaguer van ser els nostres xanquers qui van acollir al Rei Carnestoltes i a la seva comitiva.

Enmig de la plaça els nostres grans inflables van acompanyar a comparses de tota mena amb la seva llum i el seu gran volum.

A Gavà, la nostra animació itinerant obria la Desfilada de les comparses d'aquesta ciutat. Un acte coordinat amb l'espectacle dels Barlou ja que ells eren els encarregats d'omplir de riures als espectadors mentre esperaven l'arribada de les comparses, la decisió del gran jurat.

Mentrestant, a Sant Joan Despí, les nostres decoracions aèries i columnes inflables, omplien de llum el pavelló on es va realitzar l'esperat ball de carnestoltes.

Des d'Artistalia estem molt satisfets amb el resultat d'aquest Carnestoltes 2020. Les nostres animacions han estat presents en diferents poblacions, ademés, aquest any hem produit un carnestoltes d'inici a fi. No sols hem realitzat la direcció tècnica i artística de la festa sinó que hem creat un espectacle de fi de festa introduint el personatge de la Vella Quaresma.

VISCA EL REI CARNESTOLTES!

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in