Cerca projecte
15 Feb

Carnestoltes Folch i Torres

Malgrat la covid, aquesta escola ha volgut continuar amb la tradició i ha confiat en nosaltres per a poder celebrar aquesta festa popular.

Un carnaval on ens hem reinventat perquè cap nen es quedés sense veure als emissaris i al Rei Carnestoltes. Hem realitzat una sèrie de vídeos per a reproduir a les aules.

Fa anys que els nostres tallers de xanques són l'activitat principal de carnestoltes a l'Escola Folch i Torres d'Esplugues de Llobregat. Cada any els nens i nenes de 6è es pugen a les xanques per a donar color a la festa convertint-se en bufons del Rei Carnestoltes o en Bruixes per fer costat a la Vella Quaresma.

Aquest any els nostres emissaris no han pogut anar per les aules a proclamar les consignes a seguir de Carnestoltes, però les hem fet arribar des de la lluna.

El Carnestoltes no ha pogut aparèixer damunt les seves xanques, majestuós i esbojarrat com sempre, però els hem fet arribar el seu pregó.

Els vídeos realitzats pel nostre equip han permès traslladar la tradició a les aules, adaptant-nos als temps que estem vivint. Malgrat tot, i seguint amb totes les mesures de seguretat, hem pogut realitzar el taller de xanques perquè bufons i bruixes puguin continuar donant continuïtat a la festa de l'escola.

VISCA EL REI CARNESTOLTES, REI DELS POCA-SOLTES!

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in