Cerca projecte
07 Nov

Festival pallassos 2018

Durant una setmana hem omplert la ciutat de Cornellà de Llobregat de nassos, amb la 19a edició del Festival Internacional de Pallassos, memorial Charlie Rivel.

Artistalia, s’ha encarregat de la producció d’un festival per a la ciutat i professionals d'aquest sector de les arts escèniques.

La nostra empenta i il·lusió ha permés poder realitzar la producció d’un festival amb més de 70 espectacles, compresos en una setmana, en diferents espais de la ciutat: teatres, carpa de circ, mercats, escoles bressols, escoles d’educació primària, residències de gent gran. Sense deixar d’esmentar els espectacles itinerants que omplien de riures els carrers de la ciutat ni aquells espectacles que es feien en diverses places de la ciutat.

Un dels nostres objectius ha estat donar un tracte personal i transparent. Hem fet que l’estada de les 60 companyies nacionals i internacionals que han participat en aquesta edició hagi estat el més acollidor posible. No sols hem gestionat la contractació dels seus espectacles sinó que també els hem proporcionat els viatges, allotjaments, i inclús els runners necessaris que els acompanyaven als diferents espais d’actuació.

Un cop més, la professionalitat del nostre equip que ha permès realitzar les regidories dels diferents espais escènics atenent i donant resposta a les necessitats tècniques que sorgien.

Al mateix temps que gestionavem i coordinavem a altres professionals del sector: tècnics, taquillers, acomodadors, caps de sala...

Han estat moltes hores de gestió i coordinació amb empreses proveïdores de so i llum, tècnics de l’ajuntament, managers d'artistes per a fer que el públic gaudís de l’espectacle. 

VIDEO RESUM

Hem volgut deixar constància d'aquesta edició amb la realització d'un document gràfic de fotos realitzades durant els espectacles i d'un vídeo on hem intentat plasmar les emocions i els somriures protagonistes d'aquesta setmana a la nostra ciutat.

PER CAPGIRAR-HO TOT FA FALTA TENIR NASSOS

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in