Peixos

Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Descripció

El fons marí segueix sent el gran desconegut de tots els ecosistemes del nostre planeta, és per això que te'l portem fins el teu poble o ciutat amb aquests titelles gegants.

Peixos, meduses i taurons mecànics il·luminats i acompanyats per música, aconseguiran transmetre la sensació que estem submergits en el més bell dels oceans.

Més detalls
194

Fitxa tècnica

Necessitats
10 ajudants que faciliti l'organització
Durada
75 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Animació de pirates en xanques per a cavalcades i cercaviles. Xanquers i vaixell pirata per a esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.
Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in