Beringei

Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.

Descripció
El goril·la és un dels primats més espectaculars del món. Aquesta formació de dos grans goril·les mecànics i articulats, que vénen també amb la seva cria a lloms d'un d'ells, estan disposats a demostrar tota la seva majestuositat a festes, esdeveniments, cavalcades i cercaviles.
Més detalls
021

Fitxa tècnica

Durada
75 min
Presa de corrent
16A
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Cercavila visual de temàtica marinera amb què aproparà el mar a la teva festa major. Espectacle amb peixos, vaixell i animals submarins per a tota la família.
Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Zebra inflable il·luminada amb llum led, ideal per a esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ per adaptar-lo als nous temps.
Espectacle visual itinerant amb animals gegants. Show de formigues i altres grans insectes mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in