Beringei

Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.

Descripció
El goril·la és un dels primats més espectaculars del món. Aquesta formació de dos grans goril·les mecànics i articulats, que vénen també amb la seva cria a lloms d'un d'ells, estan disposats a demostrar tota la seva majestuositat a festes, esdeveniments, cavalcades i cercaviles.
Més detalls
021

Fitxa tècnica

Necessitats
10 ajudants que faciliti l'organització
Durada
75 min
Presa de corrent
16A
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques. Formació de 4 zebres més un tricicle musical amb speaker
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Espectacle visual itinerant amb música i animals de la sabana africana. Elefant i girafa gegants, articulats i mòbils per cercaviles i cavalcades.
Espectacle visual itinerant amb animals gegants. Show de formigues i altres grans insectes mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Formació de les 4 estacions, composta per 4 nimfes, 4 tècnics i un regidor. 9 persones. *Els Quads no estan inclosos.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in