Artika

Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.

Descripció

L'espectacle "Artika" trasllada al públic al món polar, mitjançant construccions mecàniques que representen la seva fauna i intenten evocar el seu hàbitat.

Amb aquest espectacle pretenem conscienciar sobre la situació de l'Àrtic, i aconseguir crear en el públic sensacions intenses com la tendresa, l'afecte i la diversió.

Més detalls
013

Fitxa tècnica

Necessitats
10 ajudants que faciliti l'organització
Durada
75 min
Presa de corrent
16A
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
3h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Espectacle visual i escultura cinètica en moviment amb peixos biomecànics. Gran element de decoració marina per a tot tipus d'esdeveniments.
Espectacle visual itinerant amb música i animals de la sabana africana. Elefant i girafa gegants, articulats i mòbils per cercaviles i cavalcades.
Espectacle visual itinerant amb animals gegants. Show de formigues i altres grans insectes mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Koala inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa de koala per decorar, accions de street màrqueting o sorprendre a tothom.
Espectacle visual itinerant amb dracs gegants. Sorprenent espectacle de dracs mòbils transportats per carros per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in