Artika

Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.

Descripció

L'espectacle "Artika" trasllada al públic al món polar, mitjançant construccions mecàniques que representen la seva fauna i intenten evocar el seu hàbitat.

Amb aquest espectacle pretenem conscienciar sobre la situació de l'Àrtic, i aconseguir crear en el públic sensacions intenses com la tendresa, l'afecte i la diversió.

Més detalls
013

Fitxa tècnica

Necessitats
10 ajudants que faciliti l'organització
Durada
75 min
Presa de corrent
16A
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
3h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Espectacle itinerant, que vol ajudar a la sensibilització del mediambient.
Espectacle visual itinerant amb peixos gegants. Sorprenent show marí amb peixos mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Espectacle visual itinerant amb música i animals de la sabana africana. Elefant i girafa gegants, articulats i mòbils per cercaviles i cavalcades.
Espectacle visual itinerant amb animals gegants. Show de formigues i altres grans insectes mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Koala inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa de koala per decorar, accions de street màrqueting o sorprendre a tothom.
Espectacle visual itinerant amb dracs gegants. Sorprenent espectacle de dracs mòbils transportats per carros per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in