Tricicle amb so

Tricicle amb so manipulat per un speaker per ambientar musicalment el cercavila o esdeveniment. El speaker es disfressa per a l'ocasió

Descripció

El tricicle amb so és un element que manipulat per un speaker permet portar la música i la interacció amb el públic a tots els racons.
A més, al portar un altaveu de música tothom es girarà i escoltarà el missatge de l'actor.
Es pot adaptar a cada esdeveniment i a cada temàtica, des cercavila a accions publicitàries.
Portem la festa i l'humor de manera itinerant.

Més detalls
241

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Animacions i cercaviles en xanques per a tota mena de festes i esdeveniments. Diverteix al teu públic des de lesalçades amb els nostres xanquers mes festers.
Óssos panda inflables gegants per amenitzar cercaviles i festes. Enorme disfressa d'ós panda per decorar esdeveniments corporatius o sorprendre als més petits.
Pingüí inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i tot tipus d'actes. Disfressa de pingüí per decorar o sorprendre als més petits de la festa.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques. Formació de 4 zebres més un tricicle musical amb speaker
Koala inflable gegant per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa de koala per decorar, accions de street màrqueting o sorprendre a tothom.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in