Cercavila Modernista

Divertida cercavila modernista, una paròdia còmica plena de personatges del segle XIX, indians i veïns de Gaudí. Espectacle itinerant per a esdeveniments.
Descripció

Portem de tornada alguns dels personatges més característics del modernisme del s. XIX, però amb altes dosis d'humor.

Una parella d'indians que tot just acaben de tornar de les amèriques, obrers de ciutat industrial i, fins i tot, un fotògraf mostrant els primers avenços tecnològics d'aquesta tècnica, faran que aquest cercavila modernista es converteixi en una autèntica festa capitanejada per la boja locomotora de vapor.

Més detalls
191

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
75 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ per adaptar-lo als nous temps.
Animació, en xanques o sense, basada en el popular personatge i els seus acompanyants de viatge una bona opció per a donar un toc temàtic a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in