Cercavila Modernista

Divertit cercavila modernista, una paròdia còmica plena de personatges del segle XIX, indians i veïns de Gaudí. Espectacle itinerant per a esdeveniments.

Descripció

Portem de tornada alguns dels personatges més característics del modernisme del s. XIX, però amb altes dosis d'humor.

Una parella d'indians que tot just acaben de tornar de les amèriques, obrers de ciutat industrial i, fins i tot, un fotògraf mostrant els primers avenços tecnològics d'aquesta tècnica, faran que aquest cercavila modernista es converteixi en una autèntica festa capitanejada per la boja locomotora de vapor.

Més detalls
191

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Camerino
Si amb mirall i aigua corrent
Equip de So
Inclòs
Parking vehicle
Si
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
75 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in