Drac inflable

Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.

Descripció
Tot i que les novel·les literàries i les sèries de televisió ens hagin fet creure que els dracs són éssers destructius, la realitat és que aquest drac inflable es tan simpàtic i tendre que no fa por a ningú, simplement el voldràs abraçar tota l'estona.
Més detalls
073

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Infantil
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Hinchable
Tipus d'espai
Exterior
Etiquetes

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant de carrer on tres grans titelles de teixits ens mostraran el món desde els seus ulls.
Espectacle infantil de Sant Jordi. Teatre de carrer per a escoles i festes populars. La història compta amb drac, donzella i cavaller.
Taller familiar amb jocs de destresa i habilitat medievals ideats per entretenir a nens i joves en tot tipus d'esdeveniments, festes i celebracions.
Espectacle d'animació musical per a fires medievals. Show interactiu i dinàmic que farà somriure al teu públic amb música en directe, bromes i humor.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in