La llegenda de Sant Jordi

Espectacle teatral d'humor per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Et divertiràs amb el gran drac inflable que farà gaudir a tota la família.

Descripció

Diu la llegenda, que fa molt i molt temps, hi havia un drac monstruós, amb les ungles llargues i l'alè de foc, que feia fugir a la gent dels pobles i s'empassava les persones vives. Hi havia un cavaller virtuós i valent, que acabava matant el drac i salvant la donzella i el poble.

Però en l'actualitat, els dracs no són tan ferotges, no volem matar cap animal, els cavallers no són tan valents i la reialesa segueix fent de les seves.

Versió 2.0 de la Llegenda de Sant Jordi amb un final diferent, sorprenent i amb molt d'humor que, de ben segur, et sorprendrà.

Més detalls
146

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior
Etiquetes

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Espectacle itinerant de la llegenda de Sant Jordi on petits i grans coneixeran als personatges que potser ja no son ni tan mítics ni tan heroics.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in