La llegenda de Sant Jordi

Espectacle teatral d'humor per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Et divertiràs amb el gran drac inflable que farà gaudir a tota la família.

Descripció

Diu la llegenda, que fa molt i molt temps, hi havia un drac monstruós, amb les ungles llargues i l'alè de foc, que feia fugir a la gent dels pobles i s'empassava les persones vives. Hi havia un cavaller virtuós i valent, que acabava matant el drac i salvant la donzella i el poble.

Però en l'actualitat, els dracs no són tan ferotges, no volem matar cap animal, els cavallers no són tan valents i la reialesa segueix fent de les seves.

Versió 2.0 de la Llegenda de Sant Jordi amb un final diferent, sorprenent i amb molt d'humor que, de ben segur, et sorprendrà.

Més detalls
146

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior
Interior
Etiquetes

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle que pot ser de sala o de carrer, on tres pallasses surten a prendre la fresca al carrer amb una cadira gegant. Surten a passejar a la fresca creant situacions de riure. Està dins del programa.cat
Espectacle infantil de Sant Jordi. Teatre de carrer per a escoles i festes populars. La història compta amb drac, donzella i cavaller.
Animació de drac inflable. Disfressa de drac de grans dimensions per cavalcades, cercaviles, teatre, esdeveniments, festes i discoteques a Barcelona.
Un grup de comediants d'època passegen un carro carregat de contes, instruments i llegendes. Històries originals amb humor per a tota la família.
Lloguer de tobogan inflable amb forma de drac. A esdeveniments i festes infantils els menuts es divertiran jugant amb aquest original castell inflable.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in