Il Criceto

Cercavila on aquests estrafolaris bocamolls exhibeixen un curiós invent perquè nenes, nens i les seves famílies descobreixin un món de fantasia.
Descripció

És una màquina exhibida amb solemnitat pels seus inventors: uns estrafolaris bocamolls de fira. Una gegantesca roda mou tots els engranatges de l'andròmina i, el "Criceto", un curiós personatge mig home mig animal, és l'encarregat de moure-la mostrant súper força i gran enginy.

L'espectacularitat visual i l'animació per part del seu seguici faran que el teu cercavila o cavalcada sigui inoblidable.

Més detalls
129

Fitxa tècnica

Durada
55 min
Preparació/Muntatge:
120 min
Desmuntatge
90 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Festival Holi dels colors de Panjab, la celebració de la primavera hindú. Espectacle itinerant de música, acrobàcies, i xanques.
Espectacle itinerant on un gran zeppelin ocupará els carrers del teu poble o ciutat.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in