Olifa i el seu seguici

Espectacle itinerant ple d'exotisme. Un gran elefant inflable amb patges ens transporten a un món màgic. Elefant gegant amb 2 manipuladors i 1 xanquer. 3 Artistas.

Descripció

Directament de l'Orient Mitjà arriba Olifa i el seu seguici de patges reals.

Aquesta elegant formació és ideal per a donar-li un toc de màgia al vostre esdeveniment ja sigui introduint la fantasia de les Mil i una nits o bé donant un toc oriental a la cavalcada.

La gestualitat de Olifa al costat de l'elegància dels tratges del seu seguici, fan que aquesta formació no passi desapercebuda.

Més detalls
027

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Espectacle itinerant, que vol ajudar a la sensibilització del mediambient.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Increïbles i acolorides papallones inflables sobre xanques, amb llum interior i un elegant moviment, ideals per dinamitzar cercaviles, festes i esdeveniments.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques. Formació de 4 zebres més un tricicle musical amb speaker

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in