Olifa i el seu seguici

Espectacle itinerant ple d'exotisme. Un gran elefant inflable amb patges ens transporten a un món màgic. Elefant gegant amb 2 manipuladors i 1 xanquer. 3 Artistas.

Descripció

Directament de l'Orient Mitjà arriba Olifa i el seu seguici de patges reals.

Aquesta elegant formació és ideal per a donar-li un toc de màgia al vostre esdeveniment ja sigui introduint la fantasia de les Mil i una nits o bé donant un toc oriental a la cavalcada.

La gestualitat de Olifa al costat de l'elegància dels tratges del seu seguici, fan que aquesta formació no passi desapercebuda.

Més detalls
027

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Familiar
Preparació/Muntatge:
90 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.
Animació de xanquers amb disfresses de robots leds de colors per a esdeveniments, cercaviles, festivals musicals i discoteques a Barcelona.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Animació de xanquers de colors per a espectacles itinerants o cercaviles. Artistes en xanques que donen un toc de color a qualsevol esdeveniment o festa major.
Increïbles i acolorides papallones inflables sobre xanques, amb llum interior i un elegant moviment, ideals per dinamitzar cercaviles, festes i esdeveniments.
Animació de Pare Noel en xanques per a festes de Nadal. Xanquers amb disfresses inflables. Show per cercaviles nadalencs, centres comercials i esdeveniments.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques. Formació de 4 zebres més un tricicle musical amb speaker

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in