De peluix

Espectacle itinerant on un mico de peluix gegant serà el protagonista de totes les mirades.

Descripció

El somni de tot infant es fa realitat, un mico gegant de peluix passejarà pels carrers de la teva ciutat o poble animant a qualsevol espectador.

Més detalls
271

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Presa de corrent
220v 2000W
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
180 min
Desmuntatge
2h
Tipus d'espai
4.5x6

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Espectaculars animals inflables protagonitzaran boniques i elegants coreografies. Guiats pel nostre domador, seran el centre d'atenció de la teva esdeveniment. Formació compuetas per 4 animals inflables, 1 Domador /...
Espectacle visual itinerant amb animals gegants. Show de formigues i altres grans insectes mecànics il·luminats per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments.
Zebres inflables il·luminades amb llum led, ideal per esdeveniments, cercaviles i animacions. Animal gran i lluminós per a cavalcades i festes temàtiques. Formació de 4 zebres més un tricicle musical amb speaker
Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.
Espectacle itinerant ple d'exotisme. Un gran elefant inflable amb patges ens transporten a un món màgic. Elefant gegant amb 2 manipuladors i 1 xanquer. 3 Artistas.
Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in