Papallones

Increïbles i acolorides papallones inflables sobre xanques, amb llum interior i un elegant moviment, ideals per dinamitzar cercaviles, festes i esdeveniments.
Descripció
Diuen que si una papallona de gran envergadura passa volant pel teu costat rebràs una visita agradable. Perquè així sigui, aquestes increïbles i acolorides papallones inflables, amb llum interior i d'elegant moviment, són ideals per a dinamitzar cercaviles, festes i esdeveniments.
Més detalls
165

Fitxa tècnica

Durada
60 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
60 min
Desmuntatge
Estructura
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Espectacle itinerant ideal per cercaviles i cavalcades, que reformula el concepte de circ tradicional per adaptar-lo als nous temps.
Gran balena inflable per a esdeveniments itinerants, cavalcades i cercaviles. Balena gegant com a decoració a festes majors, centres comercials o celebracions.
Espectacle itinerant ple d'exotisme. Un gran elefant inflable amb patges ens transporten a un món màgic.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in