Els Vehicles de la teva festa

3 Vehicles musicals per al teu esdeveniment
Descripció

T'oferim 3 vehicles totalment equipats amb equip de so i llums per a realitzar cercaviles o accions de street màrqueting. Són uns autèntics escenaris mòbils a on hi tenen cabuda speakers, bandes musicals i fins i tot ses Magestats els Reis d'Orient.

El Girafesta, el Segarra i el Costa Car, són els nostres camions tria el que millor s'adapti al teu esdeveniment.

Més detalls
168

Fitxa tècnica

Durada
120 min
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
120 min
Desmuntatge
60 min
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.
Espectacle d'animació sobre vehicle sonoritzat. Amb animadors sobre camió i sobre xanques perquè puguin amenitzar a la gent als balcons i finestres.
Espectacle d'animació en què uns personatges modernistes i les seves bicicletes d'època han viatjat en el temps per sorpresa. Animació de carrer.
Esferes inflables amb les quatre estacions per a donar una màgia especial a qualsevol cercavila o esdeveniment.
Espectacle de xanquers alienígenes que il·luminen els seus passos amb originals vestuaris de leds. Ideal per cercaviles nocturns, discos i tot tipus de festes.
Sorprèn amb aquests elegants titelles gegants de flamencs inflables per desfilar a cercaviles, esdeveniments i festes a discoteques, il·luminats amb llums Led.
Lluminosos personatges que amb el seu ritme i les seves enormes ales hipnotitzen als assistents del teu esdeveniment nocturn o cavalcada.
Óssos inflables gegants per amenitzar cercaviles, esdeveniments i festes. Disfressa d'ós polar de més de 2 metres per decorar o sorprendre als més petits.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in