Hannavas

Espectacle visual itinerant amb música i animals de la sabana africana. Elefant i girafa gegants, articulats i mòbils per cercaviles i cavalcades.
Descripció

Una elefanta i una girafa, al costat de les seves cries, han traspassat les fronteres de la gran sabana africana.

Aquests grans animals mecànics, amb estructures gegants que suporten el so i la il·luminació, busquen deixar al públic de la teva festa o cercavila meravellat, a canvi de les seves mostres d'afecte.

Més detalls
122

Fitxa tècnica

Durada
75 min
Necessitats
10 ajudants que faciliti l'organització
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
5h
Desmuntatge
4h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle d'elegants cavalls blancs inflables amb la seva pròpia llum interior. Coreografies ideals per cercaviles, esdeveniments i celebracions nocturnes.  5 Artistes
Formació d'elefant gegant +1 xanquer + 1 pilota gegant amb actor + 2 manipuladors
Espectacle visual itinerant amb goril·les gegants. Família de goril·les mecànics per dinamitzar cercaviles, cavalcades i tot tipus d'esdeveniments.
Espectacle visual que recrea l'Àrtic amb óssos polars gegants mecànics il·luminats. Sorprenent show per a cavalcades, cercaviles i esdeveniments nadalencs.
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in