Evolution

Espectacle amb grans elements de formes colorides, efectes de llums i dotats de mobilitat en les seves extremitats per a animar qualsevol cercavila.

Descripció

El planeta ha patit canvis dràstics a causa de la contaminació, donant lloc a un clima àrid i hostil en el qual els pobladors de la Terra no estan preparats per a viure, veient-se obligats a canviar les seves formes i cossos per a adaptar-se i subsistir.

Evolution està integrat per quatre elements nascuts de la fusió d'espècies animals amb elements mecànics i efectes de llums. Aquests elements estan adaptats per a tenir mobilitat al cap, la cua i les extremitats davanteres, interactuant així amb el públic assistent.

Acompanyant-los va un grup de figurants, caracteritzats amb elements biomecànics, que busquen entre el públic a candidats per a noves evolucions.

Més detalls
339

Fitxa tècnica

Durada
150 min
Equip de So
Inclòs
Públic
Tots els públics
Preparació/Muntatge:
4h
Desmuntatge
3h
Tipus d'espai
Exterior

Sol·licita més informació

He llegit i accepto els termes i condicions
Altres relacionats
Espectacle itinerant amb una formació de Balena gegant amb 2 mariners més 2 caballets de mar i 1 peix de colors. Es pot ampliar per donar més vistossitat a l'espectacle. 5 Artistes
Cercaviles innovador que impressionarà tant per la seva grandària com pels seus efectes de llum, i pel fidel reflex que fa dels elements que representa.
Un espectacle ple d'exotisme que impressionarà i divertirà al públic per igual. Ideal per a qualsevol cercavila.
Cercaviles d'animals inflables i personatges que interactuen amb el públic.
Cercaviles que destaca per la seva bellesa, realisme i la continuada interacció entre figurants i elements.
Cercaviles colorit i alegre, que impressionarà i divertirà al públic per igual.
Cercaviles diferent, interactiu i colorista, on uns personatges desfilaran amb uns canons de serpentines i seran acompanyats per un carro musical.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in