Cerca projecte

Home

09 mar

Carnestoltes a Cornellà 2021

Aquest any hem seguit treballant amb la intenció de poder arrelar la tradició popular del carnestoltes a Cornellà de Llobregat.

Volem que els vilatans esperin el arribo, la rua i el judici del carnestoltes i que poc a poc es vagi instaurant en la nostre població com a una festa cada any més desitjada, popular i participativa.

15 ene

Campament Mag Maginet 2021

Aquest any degut a la pandèmia hem rebut l'encàrrec de reinventar el campament i adaptar-lo en un espai tancat seguint totes les mesures de seguretat Covid.

El nostre equip creatiu ha treballat mà a mà amb altres professionals per a dissenyar un espai en el qual les il·lusions i emocions entren en joc d'inici a fi.

17 jun

Nit de llums

Per tercer any consecutiu li hem donat llum a la Festa Major de Cornellà.

La Nit de LLums comença a ser una fita esperada dins la programació de festa major. Un espai a visitar amb la família i amics just avanç del castell de focs de fi de festa.

Una festa de llums amb decoracions i espectacles.

07 nov

Festival pallassos 2018

Durant una setmana hem omplert la ciutat de nassos amb la 19a edició del Festival Internacional de Pallassos, memorial Charlie Rivel a Cornellà de Llobregat.

Artistalia, s’ha encarregat de la producció d’un festival per a la ciutat i professionals d'aquest sector de les arts escèniques.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in